20.6.2011

Heini: 64. The Soundtrack of Our Lives – Origin vol. 1 (2004)

The Soundtrack of Our Lives (tuttavallisemmin TSOOL) oli pitkään yhtye, jonka livekeikkoja rakastin, mutta jota jaksoin vain hyvin harvoin kuunnella kotona levyltä. Jumalaiseen hurmokseen yleisön konserteissaan johtava, ylipainoisen hipin ja Jeesuksen risteytykseltä näyttävä Ebbot Lundberg ei mielestäni onnistunut välittämään musiikkinsa hienoimpia puolia levyltä, joten päätin nauttia yhtyeestä ainoastaan livenä.

Jossain vaiheessa aloin kuitenkin kadehtia ystäviäni, jotka tuntuivat saavan keikoista irti vielä enemmän kuin minä laulaessaan innolla mukana Ebbotin kanssa. Päätin alkaa kuunnella yhtyeen albumeita ikään kuin livekeikkojen tuleksi. Yhä edelleen olen sitä mieltä, että yhtye pystyy livenä johonkin sellaiseen, mihin se ei levyllä yllä, muttei TSOOLin levytettyä tuotantoakaan silti pidä väheksyä.

Origin vol. 1 on mielestäni viihdyttävin TSOOL-levy. Se on helposti lähestyttävä, reipas, riittävän vaihteleva ja sopivan mittainen (verrattuna vaikkapa tupla-cd:nä julkaistuun Communioniin, jota en koskaan jaksa kuunnella loppuun saakka). Lempikappaleeni levyltä ovat avausraita Believe I’ve Found sekä myöhemmin levyllä kuultava Heading for A Breakdown, joita nykyisin laulan suvereenisti mukana keikoilla.

Konserteissa tavataan!

Ks. myös Mikke 26. The Soundtrack of Our Lives - Behind the Music (2001).

Albumi Spotifyssa.

Blogin säännöt.
Heinin top 100 -lista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti