16.5.2011

Heini: 96. Regina - Oi miten suuria voimia! (2007)

Reginan toinen albumi Oi miten suuria voimia! on mielestäni paras yhtyeen kolmesta pitkäsoitosta. Kuten sijalla 97 listauksessani ollut Yelle, myös Regina houkuttelee tanssilattialle.

Albumi alkaa lempikappaleellani Paras aika vuodesta. Paitsi, että biisi on hyvä, olen täysin samaa mieltä siitä, että loppukesä on vuoden parasta aikaa:
Ilma ulkoa kaupungista
joka on jo pimeän peitossa
Illat elokuussa
Illat elokuussa
Tuntuu kuin olisi ulkomailla kun kävelee kaduilla
ja samalla on enemmän kuin koskaan elossa
Samoissa tunnelmissa soi myös Päivä järvellä, joka on yhtä kaunis kuin kesäinen päivä järvellä vain voi olla. En tiennyt, että osaan näin tanssia kuuluu yhtäkaikki suosikkeihini, sillä se on taattu tanssilattiahitti klubilla kuin klubilla. Valitettavasti albumilla on myös huonot hetkensä. Kolmas kappale Tässä vaiheessa kaikki on hyvin haukotuttaa tylsyydellään ja Kuka on tuo mies -kappale ei valitettavasti toimi lainkaan, sillä kammottava mieslauluääni pakottaa tukkimaan korvat siksi aikaa, kun etsii hädissään nappia, josta saa vaihdettua seuraavan kappaleen soimaan.

Levy sisältää pääosin pirteää elekrtopoppia, jota kannattaa kuunnella iloisissa kesätunnelmissa - syksyllä ja talvella en Reginaa kuuntele milloinkaan ja synkimpiin vuodenaikoihin näin iloista musiikkia voinkin suositella vain paatuneimmille optimisteille.

Albumi Spotifyssa.

Blogin säännöt.
Heinin top 100 -lista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti