24.5.2011

Heini: 89. Jamie Lidell – Jim (2008)

Jim on kesälevy. Sen moderni soul on iloista, kevyttä, sen mukana on helppo laulaa sekä suorastaan pakollista tanssia. Enimmäkseen tanssiminen kannattaa suorittaa ystävien kanssa ilakoiden vaikkapa Out of My Systemin tai Little Bit of Feel Goodin tahtiin, mutta hitaidenkin kanssa tunteiluun levy antaa mahdollisuuden esimerkiksi All I Wanna Do ja Rope of Sand -kappaleiden myötä.


Tutustuin Jamie Lidellin musiikkiin vuoden 2008 Flow-festivaaleilla. Tuolloin Jim oli vielä uutukainen, joten monet levyn biisit tulin kuulleeksi myös livenä. Taitava Lidell vakuutti minut esityksellään, joka kuului ehdottomasti festareiden parhaimmistoon. Erityisesti Jamien nörttimäinen pukeutumistyyli sekä kyky eläytyä esitykseensä lämmittivät mieltäni:



Videolla nähtävä Another Day on lempikappaleeni levyllä; voisin kuunnella sitä tauotta. Kappaleen letkeä tunnelma, rytmi ja Lidellin taidokas laulu hurmaavat kerta toisensa jälkeen. Suosittelen Jim-levyn ottamista mukaan erityisesti kesäisille piknikretkille hyvässä seurassa.

Albumi Spotifyssa.

Blogin säännöt.
Heinin top 100 -lista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti